Bremstraat 2

€ 475.000,- k.k.

Status
Onder bod
Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Adres
Bremstraat 2
Plaats
UTRECHT
Postcode
3551 TD
Perceel oppervlakte
77 m2
Woonoppervlakte
77 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Bouwjaar
1904

Informatie Bremstraat 2

Woning
Dit is een fijne hoekwoning met karakteristieke luiken in de levendige Bloemenbuurt. Deze charmante woning combineert ruimte, licht en comfort op een manier die direct als thuiskomen voelt. Dankzij de hoekligging geniet je hier van een speels ingedeelde, extra brede woonkamer met heel veel daglicht. De glas-in-lood ramen geven de ruimte een authentiek karakter en zorgen voor een knusse sfeer. De open keuken is handgemaakt door de vorige eigenaar. De huidige eigenaren hebben nieuwe tegels en inbouwapparatuur geplaatst. Ook hebben ze de keuken geverfd. Daardoor is het echt een fijne leefkeuken geworden in verbinding met de eettafel. De woning is perfect voor wie op zoek is naar een fijne plek om te wonen met volop mogelijkheden.

Met een garage die direct aan de woning grenst, biedt dit huis tal van opties: of je nu een eigen werkruimte wilt creëren, een plek voor je motor zoekt of droomt van een hobbyruimte. Het voelt bijna dorps, om zo via de achterdeur te komen. Je elektrische fiets staat in ieder geval veilig binnen. Het grote zonnigedakterras van maar liefst 40 m² op het zuidwesten is dé plek om te genieten van de zon, of je nu de dag begint met een kop koffie of afsluit met een gezellige BBQ met vrienden.

Omgeving
De Bloemenbuurt is een wijk vol karakter en gezelligheid. Hier woon je aan een rustige straat met uitzicht op een pleintje, maar toch op loopafstand van de leukste hotspots. Zo is de populaire nieuwe ontmoetingsplek De Hondekop om de hoek, net als de hippe bakker De Bakkert voor je verse broodjes in de ochtend. De Amsterdamsestraatweg biedt een diversiteit aan winkels, van de bekende Hema en Kruidvat tot speciaalzaken zoals familie van Rijk voor goede wijn, kaas, nootjes en nog veel meer. Je gaat naar Sultan voor de lekkerste baklava. Je vindt er bovendien fijne restaurants zoals The Food Club, 't Dikkertje, Moos, Pizzabar Satriales en gezellige koffietentjes als Bagels & Beans.

De woning heeft een gunstige ligging: binnen 10 minuten fiets je naar het centrum van Utrecht en het Centraal Station. Ook ben je in een mum van tijd bij Station Utrecht Zuilen, dat net als diverse busverbindingen op loopafstand ligt. Voor uitstapjes met de auto zijn de A2, A12 en A28 snel bereikbaar, waardoor je moeiteloos naar andere steden kunt reizen.

Oja en het Julianapark is met haar dierenweide is maar een paar minuten lopen. Zin in de niet standaard horeca? Ontdek dan de toffe hotspots bij 't Werkspoorkwartier zoals de Warmoes & de Nar.

Indeling
Begane grond: Entree via de hal met toegang tot de meterkast en de lichte woonkamer met open keuken aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer bereik je de badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. De garage, direct verbonden aan de woonkamer, biedt volop mogelijkheden om deze ruimte naar eigen wens te benutten. Door de garage te isoleren, voeg je eenvoudig 22 m2 woonoppervlak toe.

Eerste verdieping: Via de trap bereik je de overloop, die toegang biedt tot twee slaapkamers. De ruime slaapkamer aan de achterzijde heeft een deur naar het zonnige dakterras van ruim 40 m². Daarnaast bevindt zich een praktische inloopkast en een tweede slaapkamer aan de straatzijde.

Pluspunten van de woning:
+ Licht en ruimte dankzij de brede woonkamer met speelse indeling en glas-in-looddetails;
+ Zonnig dakterras op het zuidwesten 40 m2;
+ Garage met vele mogelijkheden, van werkruimte tot hobbyruimte of opslag;
+ Duurzaam wonen met zonnepanelen en een moderne CV-installatie (2022).
+ Ideale ligging in een gezellige buurt met diverse hotspots en goede verbindingen naar het centrum, OV en uitvalswegen.

Wat de verkopers je willen vertellen

Kenmerken Bremstraat 2

Overdracht

Koopprijs

€ 475.000,- k.k.

Aanvaarding

In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte

77 m2

Woonoppervlakte

77 m2

Inhoud

335 m3

Bouw

Soort

Woonhuis

Bouwvorm

Bestaande bouw

Bouwjaar

1904

Dak type

Plat dak

Isolatievormen

Dakisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Aantal badkamers

1

Foto's Bremstraat 2

Plattegronden Bremstraat 2

Video's Bremstraat 2

Boek een bezichtiging